De ce nu primesc tinerii din Săcele un lot de teren pentru a-și construi o casă conform Legii 15 / 2003?

Aflat în conferință de presă, purtătorul de cuvinte goale al PNL Brașov, Ciprian Sterpu, se întreba De ce nu au primit tinerii din Săcele un lot de teren pentru a-și construi o casă conform Legii 15 / 2003, și care este numărul de tineri care au beneficiat de teren pe perioada 1 iulie 2016-1 iulie 2021.

Corect era să se întrebe câți tineri au primit teren de la data intrării în vigoare a acestei legi și până în prezent, timp în care din 17 ani , 12 ani  la cârma municipiului au stat liberalii Lața și Nistor. De ce Sterpu omite acest lucru? Sau îi este frică că prin aceste întrebări îl deranjează implicit pe latifundiarul Cristian Popa ?

Pentru corecta informare a opiniei publice, conform normelor de aplicare a legii 15/2003 primarul de la acea vreme trebuia să constituie o comisie în vedere identificării și inventarierii terenurilor în termen de 10 zile de la data intrării în vigoare a acestor norme. De asemenea, în termen de 60 de zile de la data constituirii, comisia identifică și inventariează terenurile din domeniul privat al UAT.După evidențierea în planurile cadastrale, inventarul terenurilor disponibile,care pot fi atribuite în folosință gratuit conform legii se analizează și se validează de către Consiliul Local. Cam așa spune legea. Dacă primarul Mutu nu a fost în starea să facă acest lucru, de ce nu au făcut-o liberalii Lața sau Nistor?

Dacă lui Sterpu îi place să tot pună întrebări, de ce nu ne răspunde la următoarele întrebări ?

Ce părere are despre criza politică declanșată de PNL și USRPlus ?

Ce părere are despre sumele uriașe împrumutate de șeful său Cîțu?

Ce părere are despre creșterea prețurilor la energie?

Ce părere are despre creșterea prețurilor la alimente?

Ce părere are despre creșterea prețurilor la combustibil?

De ce guvernarea liberală nu crește salariul minim pe economie?

De ce guvernarea liberală nu mărește alocațiile?

Acestea sunt lucrurile principale care îi interesează pe români, și implicit pe săceleni. Aceste lucruri afectează viața oamenilor în fiecare zi. Sperăm că Sterpu va avea maturitatea să răspundă acestor întrebări și nu va umbla ca de obicei cu vorbe goale.