Creditul pentru dezvoltarea orașului îi dă insomnii lui Sterpu

Deși au trecut aproape două săptămâni de când Consiliul Local Săcele a aprobat demararea procedurii pentru accesarea unui credit de 40.000.000 lei, acest lucru îi crează încă insomnii PNL-istului Ciprian Sterpu.

Prin ticăloșia crasă de care dă dovadă pe fițuica Saceleanul.ro, acest pseudo-liberal ajuns purtător de cuvânt al PNL Brașov ( angajat ca și secretară la partid), dezinformează opinia publică și susține că acest credit nu va fi utilizat pentru lucrări de investiții. Doar un habarnist ca  Sterpu nu știe că aceste credite se pot folosi doar pentru lucrări de investiții.

Pe langa faptul ca nu are niciun habar de administratie publica si nici cunostinte elementare de management, Sterpu este si un mincinos notoriu. Nici măcar nu a vrut să zică ce proiecte de investiții se vor realiza cu acești bani. Faptul că Municipiul Săcele va cunoaște un ritm mai accelerat de dezvoltare, nu este pe placul lui Sterpu, de accea le-a ordonat consilierilor locali PNL Săcele să se opună proiectelor de investiții pentru dezvoltarea orașului nostru.

Având în vedere habarnismul liberalului Sterpu, putem să constatăm că între celebra chelneriță angajată la Apele Române de către PNL și Ciprian Sterpu nu este nici o diferență.

În final, îi transmitem liberalului Sterpu să spună opiniei publice dacă banii furați de Cristian Popa din spitalele brașovene au ajuns și în campania sa electorală.