Covid-19 închide Grădinița Nr.5 cu PP din Electroprecizia

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de urgenţă Braşov, coordonat de prefectul Cătălin Văsii, a decis ieri suspendarea activităţii fizice de la Grădiniţa nr. 5 din municipiul Săcele. Hotărârea la propunerea conducerii unităţii de învățământ și a Consiliului de Administrație, în urma constatării unor cazuri de COVID, şi are acordul Inspectoratului Şcolar Judeţean Braşov. Grădiniţia nr. 5 din SĂcele are sediul în corpul A, pe strada Viitorului nr.4. Activitatea fizică va fi suspendată şi în corpul B, pe str. Petofi Sandor nr. 87.

Decizia intră în vigoare începând cu data de 24.03.2021. Activitatea poate continua în online, a deciz CJSU. „Reluarea cursurilor care presupun prezența fizică în Grădinița cu program prelungit nr. 5 din municipiul Săcele se va dispune tot prin hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov, la propunerea conducerii unității de învățământ, cu avizul Inspectoratului Școlar al Județului Brașov și al Direcției de Sănătate Publică a județului Brașov”, se arată în Hotărârea de ieri a CJSU.

„La această grădiniță s-au înregistrat trei cazuri de COVID-19 la copii, un caz la o educatoare și două cazuri la îngrijitoare”, au precizat reprezentanții Prefecturii Brașov.