Consilier PNL : Păi noi ce terenuri mai vindem ?

O afirmație destul de îngrijorătoare a fost făcută în cadrul comisiei nr.4 a Consiliului Local Săcele de către consilierul PNL Săcele Marius Florescu. Conform surselor noastre, acesta a făcut în cadrul comisiei următoare afirmație : “Păi noi ce terenuri mai vindem peste 2 ani când vom prelua primăria ?” Această afirmația, care se află și în procesul verbal al ședinței de comisie, a fost făcută în contextul în care administrația săceleană intenționa să vândă anumite terenuri care fie sunt ocupate abuziv de terțe persoane, fie nu reprezintă interes pentru administrația săceleană.

Ieri, pe ordinea de zi, au fost 7 proiecte de hotărâre care vizau vânzarea de terenuri. Prin vânzarea acestor terenuri, la bugetul local s-ar fi adus peste 1.000.000 euro, o sumă importantă pentru continuarea lucrărilor de dezvoltare a infrastructurii din municipiul nostru. Cu această sumă se puteau asfalta 5 străzi.

Însă, consilierii liberali manevrați de inculpatul Popa Marius Cristian au dat cu piciorul sumei de 1.000.000 euro și, în asentimentul consilierului Florescu, aceștia au păstrat terenurile cu scopul de a le mătrăși, așa cum o făceau în vremurile când aveau pârghile necesare.

[fbcomments]