Coincidență? Suma împrumutată de Sterpu lipsește din conturile lui Cristian Popa

După cum știți, în articolul anterior v-am relatat despre un împrumut uriaș în valoare de 105.000 lei luat de liberalul Ciprian Sterpu de la o persoană fizică (M.S) în anul 2020 și restituit în acest an, deși Sterpu a avut un venit anual  de 7.483 lei.

Analizând și declarațiile de avere ale fostului consilier local PNL Popa Marius Cristian, actualmente inculpat în dosarele de corupție, din 24 mai 2020 și până în 26 noiembrie 2020, din conturile acestuia s-au evaporat 115.000 lei. Să fie doar o coincidență între suma împrumutată de Sterpu și lipsa sumei de bani din contul lui Popa Cristian? Sau banii lipsă din conturile lui Cristian Popa au finanțat campania electorală a lui Sterpu din zona vulnerabilă a Municipiului Săcele ?

 

 

 

Sterpu continuă să ia lumină de la inculpatul Popa Marius Cristian

Faptul că liberalul Ciprian Sterpu ia poziția ghiocelului în fața inculpatului Cristian Popa nu mai este o noutate pentru nimeni. Deși Popa Cristian a petrecut mai bine de 6 luni de zile în arestul IPJ Brașov, în prezent aflându-se sub control judiciar, Sterpu, în calitate de Președinte al PNL Săcele, nu a îndrăznit să-i retragă sprijinul politic.

Deoarece în luna martie Popa Cristian a acumulat 3 absențe nemotivate de la ședințele Consiliului Local Săcele, conform Codului Administrativ, acesta a fost exclus din Consiliul Local. Deși au trecut aproape 4 luni de la excluderea lui Popa Cristian, nici până la această oră PNL Săcele nu a trimis pe nimeni în Consiliul Local pe postul rămas vacant. Oare de ce? Cu ce îl are Cristian Popa la mână pe Sterpu? Să fie vorba de cei 105.000 lei ?

Pe lângă faptul că  participă regulat la ședințele organizației PNL Săcele, inculpatul Popa Marius Cristian se deplasează și în fața blocului din Brașov unde “săceleanul” Sterpu locuiește pentru a-i trasa sarcinile.