Clubul Elevilor a fost modernizat

S-au finalizat lucrările de modernizare exterioară a Clădirii Clubului Elevilor, dar și la subsolul acesteia. Clădirea Clubul Elevilor este una dintre clădirile emblematice ale municipiului nostru, unde în prezent își desfășoară activitatea elevii de la Liceul Teoretic George Moroianu.

După ce administrațiile trecute au cedat clădirea Clubului Elevilor către Palatul Copiilor Brașov, clădirea a intrat într-o stare de degradare. După ce administrația actuală a preluat înapoi clădirea, s-a început un program amplu de investiții în această clădire. Anul trecut s-au înlocuit toate geamurile de la Clubul Elevilor, iar anul acesta s-a modernizat clădirea la exterior. Pentrul anul viitor ne propunem să modernizăm acoperișul clădirii și ulterior să începem și modernizarea interioară a clădirii.

Aceasta este ultima lucrare realizată de prof. Gheorghe Munteanu în calitate de director al Liceului Teoretic George Moroianu, căruia îi mulțumesc și pe această cale pentru contribuția sa la dezvoltarea sistemului de învățământ în Municipiul Săcele.” a precizat edilul Municipiului Săcele,  Virgil Popa.

 

 

 

[fbcomments]