Circ și tupeu în Consiliul Local Săcele ! Condamnatul penal Popa Cristian în prim plan !

Ședința de Consiliul Local Săcele de ieri, 31.08, nu a fost una liniștită, ci mai degrabă sala de ședințe s-a transformat într-o arenă de circ. Solistul principal al acestui circ a fost nimeni altul decât condamnatul în primă instanță la 4 ani de închisoare cu executare, liberalul Popa Marius Cristian.

 

Cu un tupeu nemărginit, condamnatul Popa Cristian, cel care este susținut necondiționat de mai mare vice al Consiliului Județean Brașov, Ciprian Sterpu, și-a permis să-l jignească și să-l amenințe pe primarul Virgil Popa, iar o consilieră locală a fost numită comunistă de către același condamnat penal.

 

Privim cu indignare ceea ce a ajuns Consiliul Local Săcele. O arenă de circ, dominată verbal prin tupeu de către un condamnat penal. Cam acesta este nivelul de borfași ce conduc PNL Săcele. După ce ani de zile au stat sub stăpânirea interlopilor, acuma stau sub stăpânirea condamnaților. Oare simpatizanții PNL Săcele, cât și restul consilierilor locali ai PNL Săcele ( cei care sunt oameni de bună-credință), se simt reprezentanți de un condamnat penal ?

 

Dar de unde atâta tupeu, domnule Popa Cristian? Simțiți că zilele în libertate sunt numărate?

[fbcomments]