Cel mai bun jucător din Dâmbovița a semnat cu CSM Săcele

Club Sportiv Municipal Săcele a realizat în cursul zilei de ieri transferul atacantului Enescu Adrian. Acesta este golgeterul Ligii a-IV-a Dâmbovița,iar în anul 2023 a fost declarat jucătorul anului.

Adrian Enescu (24 ani)  este liderul detașat al marcatorilor din Liga 4. Jucătorul echipei Flacara Suta-Seaca are 27 de goluri înscrise în 15 partide, media fiind una excelentă (1,8 goluri marcate pe meci).În turul campionatului 2023-2024 a marcat pentru echipa dâmbovițeană  27 de goluri , iar în sezonul 2022-2023 35 de goluri.

Mă onorează interesul manifestat de către clubul săcelean, ceea ce rezultă că munca mea depusă aici este apreciată atât în județul Dâmbovița, cât și în județele vecine. Sper să am evoluții cât mai bune pentru CSM Săcele, iar în vară să sărbătorim promovarea în Liga a III-a ” a transmis Enescu Adrian

Mă bucur că am reușit să realizăm transferul jucătorului, urmând ca în perioada următoare să mai realizăm cel puțin două transferuri la fel de importante. Ne propunem să realizăm o echipă cât mai competitivă pentru a ne atinge obiectivul: promovarea în Liga a-III-a.” a declarat președintele CSM Săcele,Dragoș Lungu.

[fbcomments]