Ce tupeu! Populism maxim din partea liberalilor în privința taxei de salubritate

Așa cum v-am relatat în ultima vreme, ADI ISO Mediu, condusă de finul lui Adrian Veștea, marele șef de la județ, a mărit taxa de depozitare a deșeurilor la rampă. Datorită acestui aspect, administrația locală a fost forțată să mărească taxa de salubritate.

Astfel, pe ordinea de zi a Consiliului Local Săcele de astăzi, a fost un proiect de hotărâre privind actualizarea tarifelor la salubritate. Însă la vot, surpriză! Adică liberalii de la ADI ISO Mediu au mărit taxa de depozitare la rampă, fapt ce conduce la mărirea taxei de salubritate, iar liberalii săceleni se opun acestui proiect de hotărâre. Știind că dacă nu se votează acest proiect, Săcelele s-ar fi umplut de gunoaie, iar liberalii săceleni au încercat să mai bifeze un punct electoral pe fițuica de partid prin care să titreze glorios că administrația săceleană și Virgil Popa măresc taxa de salubritate.

În loc să lase populismele și să le pese de bunăstarea săcelenilor, aceștia preferă doar un joc politicianist. Dacă aveau stofă de oameni politici, s-ar fi dus peste Veștea și finul său de la ADI ISO Mediu să le ceară socoteală. Dar la cât sunt de mici în fața liderilor de la județ, nimeni nu i-ar băga în seamă.

[fbcomments]