Ce ironie! Polițistul reținut a fost premiat de liberalul Sterpu

Face ce face, și liberalul Ciprian Sterpu își lipește imaginea de câte o persoană cu probleme penale. Dar se pare că acest lucru nu prea îl deranjează, din moment ce pe condamnatul în primă instanță la 4 ani de închisoare cu executare, Popa Marius Cristian, îl susține necondiționat în PNL și Consiliul Local Săcele.

Revenind, liberalul Ciprian Sterpu, în calitatea de președinte ATOP, l-a declarat pe Cornel Sandu polițistul anului, la Brașov. Acum, acest polițist, cunoscut și sub numele de „Lupul de la Rutieră” a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

„Lupul de la Rutieră” este acuzat că ar fi intervenit la colegii lui să permită accesul unor camioane de mare tonaj pe drumurile din Poiana Brașov fără să plătească taxa de liberă trece. În schimbul acestor favoruri, agentul ar fi obținut un contract de sponsorizare pentru echipa de fotbal la care activează fiul său, dar și acces la SPA-urile unor hoteluri din stațiune.

Ce este Autoritatea Teritorială de Ordine Publică ? În esență, ATOP este o instituție importantă în buna funcționare a societății. Dar, în realitate, pare a fi o sinecură. O vacă de muls pentru unii politicieni, pentru prietenii lor. Putem să îi scoatem din discuție pe șefii de instituții de ordine publică membri in ATOP, deși și ei primesc indemnizație pentru o activitate care e deja salarizată!

În afară de a acorda anumite distincții, unele dintre ele controversate, nu prea am văzut activitate din partea lui Sterpu la ATOP, deși este remunerat pentru această activitate. Sau este doar o formă de a masca activitățile de secretariat din cadrul PNL Brașov ?

[fbcomments]