Cât să mai suportăm nesimțirea unor cetățeni din Gârcini ?

Menționam luna trecută într-un material despre amenzile aplicate persoanelor care aruncă gunoiul menajer pe jos, lângă ECOINSULE sau în alte locuri, despre disprețul manifestat de aceștia vis-à-vis de eforturile comune autorități-cetățeni de a avea un oraș mai curat.

Primăria Municipiului Săcele face eforturi considerabile pentru a avea un oraș cât mai curat. Sume importante se cheltuiesc pe acțiuni de ecologizare, în special în cartierul Gârcini, cunoscut drept noul fief liberal de la Săcele.

Vineri, 20 noiembrie, în cartierul Gârcini a avut loc o acțiune amplă de ecologizare. Însă luni, 23 noiembrie, autoritățile săcelene au avut parte de o surpriză. Zonele ecologizate din cartierul Gârcini erau din nou pline de gunoaie, dar containerele erau goale.

Dacă cei din Gârcini au devenit brusc liberali pentru că doresc o schimbare, de ce schimbarea nu vine de la ei, iar noi săcelenii să nu mai fim nevoiți să suportăm nesimțirea și indolența acestora ? Sau aruncatul gunoiului pe jos este o practică liberală ce au învățat-o de la tatăl PNL-istului Ciprian Sterpu ?