Când ești mic și te lauzi cu NIMIC

Parvenitul pus provizoriu vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov, Ciprian Sterpu, se laudă în mod trimfumător pentru suma pe care a primit-o Municipiul Săcele de 732.500 lei ca urmare a repartizării pe unități administrativ – teritoriale a sumei corespunzătoare cotei de 6% din impozitul pe venit estimat a se încasa la bugetul de stat în anul 2024.

Prin faptul că a ridicat “lăbuța” în plenul Consiliului Județean Brașov pentru a vota sumele repartizate către UAT-uri nu înseamnă că a avut vreo contribuție. Dacă avea vreun rol , și la cât se laudă că își aduce contribuția pentru Săcele, localitatea noastră ar fi trebuit să primească cea mai mare sumă. Toate cele 3 municipii conduse de social-democrați au primit aceași sumă.

În schimb, polul de putere liberal al județului Brașov, Râșnovul, care este și locul de baștină al vătafului Adiță Veștea, a primit de la Consiliul Județean suma de 844.000 lei.  Și orășelele Ghimbav, Rupea și Predeal conduse de liberali au primit sume mai mari decât Săcelele, ca să nu mai pomenim de comunele liberale Budila, Cristian, Feldioara, Hărman, Prejmer şi Tărlungeni, care au primit aproape cât municipiul nostru (700.000 lei). Cam așa arată marea implicare a liberalului Sterpu .

Așa cum reiese din sumele alocate către fiecare UAT, sumele repartizate de către CJ au la bază doar criteriul politic. Comunele conduse de către liberali sunt favorizate față de municipii. Așă că domnule Sterpu, mai ușor cu gargara de pe fițuica Saceleanul.ro. Aportul tău pentru suma repartizată către Săcele este ZERO.

[fbcomments]