Bursa Locurilor de Muncă are loc vineri la Săcele

Bursa Locurilor de Muncă Săcele va avea loc pe 29 noiembrie și se va desfășura în intervalul orar 09.30 – 17.30, la Centrul Multicultural și Educațional, pe Bulevardul George Moroianu, Nr. 17.

Evenimentul este organizat de către Fundația Romtens, în parteneriat cu Primăria Municipiului Săcele, în cadrul unui proiect finanțat prin Programul Operațional Capital Uman (POCU).

Acest proiect, denumit “Calificare și Mediere pentru Ocupare în Sectorul Auto din Regiunea Centru”, propune activități de informare și consiliere pentru găsirea unui loc de muncă, activități de mediere pe piața forței de muncă, precum și activități de formare profesională.

Scopul evenimentului este de a aduce împreună oferta de locuri de muncă disponibile în municipiul Săcele și cererea de locuri de muncă, cerere reprezentată de către persoanele din municipiu și din proximitate, care sunt în cautarea unui loc de muncă.

La eveniment vor participa companii din sectoarele economice precum Industria auto și componente, Procesarea alimentelor și băuturilor, Energie și management de mediu, Construcții, Tehnologia informațiilor și telecomunicații, dar și din alte domenii.

Participarea la acest eveniment este gratuita, atat pentru compani cât și pentru persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă.

Pentru orice detalii suplimentare, puteți accesa https://www.facebook.com/TargdeJoburiSacele/, sau prin e-mail la office@romtens.ro și telefon la numărul +40 21 637 30 02.