Bugetul Municipiului Săcele a fost votat de către toți consilierii locali

Joi, în cadrul ședinței Consiliului Local Săcele a fost aprobat Bugetul  pentru anul 2023 al Municipiului Săcele  de peste 100.000.000 lei, la care se mai adaugă suma de 26.364.000 lei ce va fi utilizată din creditul pe care l-a accesat Primăria Săcele.

Printre cele mai importante lucrări de investiții pentru anul 2023 se regăsesc: modernizarea străzilor Godri Janos, Fâneții, Câmpului, Verii, Cerbului, De Mijloc, Vulturului, Vulcan, Agronomiei, Baciului, Nouă, Morii și modernizarea trotuare și accese str. Barajului, la Spitalul Municipal Săcele se va construi un sediu administrativ, Biblioteca Municipală va fi renovată energetic, Centrul de Zi va fi transformat în creșă, la Clubul Elevilor și în Zona Urbană Marginalizată se vor realiza terenuri de sport multifuncționale. În cartierul Electroprecizia vor începe lucrările de modernizare a iluminatului public stradal, de modernizare a pieței și de modernizare a Grădiniței Nr.4 (corp A și B), iar în cartierul Movilei va fi realizată o zonă de fitness.

Mă bucură faptul că bugetul pentru anul 2023 a fost votat în unanimitate de către toți consilierii locali, ceea ce însemnă că avem un buget echilibrat în ceea ce privește cele două secțiuni, respectiv cea de dezvoltare și cea de funcționare, buget adaptat nevoilor comunității săcelene. De menționat faptul că față de anul 2016 cand am devenit primar, bugetul municipiului nostru este de peste 3 ori mai mare, iar acest lucru se datorează și numărului mare de proiecte cu finanțare nerambursabilă pe care le avem în implementare.” a precizat primarul, Virgil Popa.

[fbcomments]