Bradul de Crăciun – mărul discordiei printre săceleni

Tăierea bradului din cartierul Electroprecizia pentru a fi amplasat în fața primăriei a fost subiectul săptămânii în comunitatea săceleană. Foarte mulți nostalgici și-au dat cu părerea despre acest aspect și au taxat administrația locală, însă nimeni nu și-a pus o singură întrebare : Primăria Săcele a tăiat bradul că așa a vrut sau la solicitarea locuitorilor din acel bloc ?

Conform unor precizări emise de către administrația săceleană, locuitorii din acel bloc au solicitat încă de anul trecut tăierea acelui brad care reprezenta un pericol în zonă , acesta fiind mai înalt decât blocul. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă acest brad a putut fi valorificat , iar comunitatea să se bucure de prezența bradului în centrul orașului.

Bineînțeles, această acțiune a reprezentat o nouă ocazie pentru fițuica Saceleanul.ro controlată de liberalul Sterpu să arunce acuzații către primărie prin care spune că vegetația cartierului e defrișată. O nouă tâmpenie marca Sterpu. În loc să-l preocupe binele locuitorilor din acel bloc , cât și din alte blocuri unde brazii au depășit înălțimea blocului, acesta preferă să rămână un politician mărunt și frustrat. Poate că ar trebui să-l preocupe câți brazi se plantează în locul celor tăiați la solicitarea locatarilor.

[fbcomments]