Bastarzii Brătienilor își arată cinismul față de săceleni

353

Deși ne aflăm în plină pandemie de Coronavirus, asta nu îi împiedică pe liberalii săceleni să își arate cinismul față de comunitatea săceleană.

După cum bine știți, administrația săceleană a inițiat săptămâna trecută un proiect prin care dorește să vină în sprijinul TUTUROR persoanelor aflate în dificultate datorită acestui virus.

Această inițiativă a fost un bun prilej pentru ca liberalii săceleni să speculeze electoral acest demers pentru a crea o stare de tensiune în rândul comunității săcelene sugerând că aceste pachete vor merge doar spre zona Gârcini.

Pentru liberalii săceleni Protecția Socială a persoanelor vulnerabile nu reprezintă absolut nimic. Mai ales că în aceste vremuri dificile trebuie să arătăm unitate și solidaritate față de toți cetățenii. Singura  preocupare a liberalilor  a fost doar de a denigra fiecare demers al administrației publice locale. Însă să nu uităm, prin politicile publice pe care le-au dezvoltat liberalii la Săcele cât timp au fost la conducerea Primăriei și a țării doar au instaurat sărăcia generală în rândul oamenilor.

Văzând că demersul Primăriei de a veni în sprijinul persoanelor vulnerabile a fost susținut de toate partidele politice cu excepția PNL, pe fițuica de partid, săceleanul.ro, liberalii săceleni se băteau cu pumnul în piept că ei au stabilit criteriile de acordare a pachetelor pentru persoanele vulnerabile. Dacă te lauzi cu un singur cuvânt adăugat celor 4 criterii clare propuse de Primăria Săcele, înseamnă că timp de 4 ani au încasat degeaba îndemnizația în Consiliul Local.

În loc să denigreze fiecare acțiune a administrației în plină pandemie, mai degrabă liberalii săceleni și-ar face curețenie pe site-ul partidului  unde Andi Kadas, fostul lor președinte și asociatul clanurilor de interlopi din Brașov, apare ca fiind în continuare președintele acestora.

Prin aceste acțiuni, acești bastarzi ai Brătienilor promovează doar ura, disprețul și cinismul în rândul săcelenilor. Rușine PNL Săcele!

Comments