Banii cu care se laudă Sterpu sunt un NIMIC

“Marele și prețiosul” consilier județean, Ciprian Sterpu, a avut ieri o ieșire prin care se lăuda că datorită puterii și capacității sale de politician, Municipiul Săcele a primit un munte de bani din cotele din impozitul pe venit repartizate de către Consiliul Județean Brașov.

Faptic vorbind, suma alocată de către Consiliul Județean pentru municipiul Săcele este un NIMIC. Deși inițial Sterpu se lăuda cu suma de 658.000 lei, în realitate este vorba de 600.000 lei, Sterpu demonstrându-ne încă o dată habarnismul și minciuna care îl caracterizează.  Probabil că unora precum Sterpu suma de 600.000 lei li se pare enormă, această sumă nu reprezintă nici măcar 1% din Bugetul Municipiului Săcele. Și încă un aspect care trebuie reținut: această sumă provenită din cotele din impozitul pe venit i se cuvenea Municipiului Săcele conform algoritmului de repartizare, nicidecum să fi fost efortul vreunui politician.

Dacă lui Sterpu și liberalilor brașoveni le-ar fi păsat măcar puțin de comunitatea săceleană, parlamentarii PNL ar fi susținut proiectele parlamentarilor PSD Brașov pentru municipiului Săcele. La votul bugetului de stat, parlamentarii PSD Brașov au propus spre finanțare 2 proiecte ce vizau municipiul nostru: Suma 9.129.311 lei-Rețea de apă și canalizare menajeră cartier Baciu, etapa II, și suma de 11.789.798 lei-Rețea de apă și canalizare menajeră cartier Cernatu. Aceste proiecte erau importante pentru Municipiul Săcele, proiecte care nu au fost votate nici măcar de parlamentarii PNL de Brașov. Unde a fost marele Sterpu atunci pentru a face lobby proiectelor ce vizau dezvoltarea infrastructurii ?