Avocatul “lezat”, urmașul ministrului “Grindă” la Săcele

Avocatul “lezat” nu se dezminte de la a minți opinia publică, și lansează o nouă minciună prin intermediul pseudo-publicației Saceleanul.ro, prin care susține că după ce a fost să depună o petiție la primărie a fost vizitat de către Poliția Locală.

Pentru că noi suntem oameni corecți, nu putem tolera minciunile acestui avocat și a portavocii sale, Ciprian Sterpu.

În fapt, acest avocat de pe strada Morii a fost vizitat de către compartimentul “Disciplina în construcții”. Ceea ce nu spune din start este faptul că această vizită s-a făcut prin consimțământul acestuia, nicidecum nu s-a trezit cu oamenii din cadrul compartimentului la ușă. De asemenea, avocatul “lezat” nu spune că a fost vizitat de acest compartiment și în anii 2016 și 2018.

De ce a fost vizitat avocatul “lezat” de către Disciplina în construcții ?

Se pare că ministrul “Grindă” de la Ministerul Dezvoltării, are un urmaș și la Săcele în persoana domnului avocat: și avocatului i-a ieșit un nivel în plus.

Din această cauză, avocatul  “lezat” a fost vizitat, din nou, de către Disciplina în construcții. Încă din anul 2016, avocatul a primit somații din partea Primăriei să intre cu construcția în legalitate, însă legile sunt doar pentru fraieri, nu pentru avocați.

Doar după ce l-am întrebat noi pe domnul avocat “lezat” dacă plătește taxe și impozite, acesta și-a dat seama că nu a plătit nici un leu până acum. Acum că și-a exprimat intenția de a intra în legalitate, a fost necesară din nou deplasarea celor de la Disciplina în construcții. Domnule avocat, o acțiune de verificare a legalității construcției este o acțiune de intimidare? Noi credem că nu.

Domnule avocat “lezat”, decât să faceți propagandă ieftină, mai bine incercați să intrați în legalitate și să plătiți taxe și impozite, ca noi, săcelenii de rând.

Cât despre falimentul moral și etic al consilierului local Sterpu și a publicației Saceleanul.ro, se vede cu ochiul liber. Dintr-o publicație creată pentru a-i informa pe săceleni, acești au ajuns portavocea interlopilor ce conduc PNL Săcele și a neplătitorilor de taxe și impozite. Probabil că prin manipularea, dezinformarea și învrăjbirea săcelenilor își câștigă existența. Păcat !