Astăzi a început campania de vaccinare împotriva Covid-19 și la Săcele

Campania de vaccinare anti COVID-19 continuă în județul Brașov. În cursul nopții dinspre 3 spre 4 ianuarie 2021, 1.950 de doze de vaccin au pornit către centrele de vaccinare din județul nostru.

De astăzi a început campania de vaccinare anti COVID-19 și la Săcele. Conform informațiilor transmise de Direcția de Sănătate Publică Brașov,  personalul inclus în etapa I-a a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 la centrul din Săcele este format din : personalul Spitalului Municipal Săcele, ambulatorii de specialitate, Medicii de familie și farmaciștii din Săcele, Tărlungeni, Zizin, Budila.

Personalul medical și auxiliar din spitale este deja programat pentru vaccinare, iar restul personalului medical și angajații din domeniul asistenței sociale sunt arondați unor centre medicale dedicate.

DSP Brașov roagă personalul inclus în etapa I-a a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 să aibă în vedere arondarea propusă la centrele de vaccinare și, înainte de programare, să contacteze centrul de vaccinare respectiv, pentru a se putea asigura o coordonare corespunzătoare a comenzilor de doze de vaccin pe fiecare centru.