Amicale tari pentru CSM Săcele. Planurile lui Dan Bona

CSM Săcele, liderul Ligii a 4-a Brașov la finalul sezonului de toamnă, a început în forță pregătirile. Elevii lui Dan Bona au disputat deja primul amical al iernii, câștigat cu 2-1 în deplasare cu Bradul Moroeni (Liga 4 Dâmbovița). Golurile victoriei săcelenilor au fost marcate de Ciobotea și Pandel.

„Am început pregătirile pe 20 ianuarie. Avem stabilit un program clar de pregătire, am luat și meciuri amicale cu echipe de Liga a 3-a și avem programat un cantonament la finalul lunii februarie, cel mai probabil, la Tg. Secuiesc“, a spus Dan Bona. Pentru partea a doua a campionatului, Dan Bona cere 3-4 transferuri. Vrem să completăm lotul cu 3-4 jucători. Suntem în discuții și sper să se concretizeze. În această iarnă l-am pierdut pe Ciurea, jucător care a dorit să joace la Hărman“, a spus antrenorul echipei săcelene.

Bona vede o luptă în patru pentru câștigarea Ligii a 4-a Brașov

CSM Săcele este pe primul loc în Liga 4 Brașov după 15 etape. Elevii lui Dan Bona au 37 DE puncte ( 12 victorii, un egal și o înfrângere). Lupta pentru câștigarea campionatului județean se anunță acerbă ținând cont că ACSM Codlea e la 2 puncte în spate, iar Colțea și Inter Cristian la 3 puncte.

„Ne dorim să avem un parcurs la fel de bun ca cel din toamnă. Va fi o luptă dură pentru câștigarea campionatului cu ACSM Codlea, Colțea și Inter Cristian. Cred că meciurile directe vor decide campioana. Nu va fi ușor, dar vom lupta până la final pentru că ne dorim promovarea în Liga 3“, a mai spus Dan Bona. În prima etapă din 2024, programată la mijlocul lunii martie, CSM Săcele va juca în deplasare cu Chimia Victoria (5). Primul meci oficial pentru săceleni este programat în sferturile Cupei României, pe 9 martie, cu Inter Cristian.

“Ne așteaptă un retur de foc, însă am încredere în jucători și în Dan Bona că vom atinge obiectivul pe care ni l-am propus : promovarea în Liga 3. Ca și club, facem toate eforturile necesare pentru a asigura cele mai bune condiții” a preciziat Președintele CA, Lungu Dragoș.

Program meciuri amicale CSM Săcele:

3 februarie- KSE Tg. Secuiesc (Liga 3)
10 februarie- ASF Hărman (Liga 4 Brașov)
17 februarie – Ciucaș Tărlungeni (Liga 3)
24 februarie- KSE Tg. Secuiesc ( Liga 3)
25 februarie- Colțea Brașov (Liga 4 Brașov)
2 martie: Kids Tâmpa Brașov (Liga 3)

[fbcomments]