Am avut dreptate! Proiectul DJ102I Săcele-Valea Doftanei a primit avizul comisei de circulație din cadrul Primăriei Săcele

După ce în mass media  locală niște politicieni obscuri au lansat  unele fumigene privind blocarea obiectivului de investiții “DJ102 I Săcele- Valea Doftanei” de către administrația săceleană, astăzi Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Săcele a avizat favorabil proiectul DJ102I.

Decizia Comisiei de Circulație vine ca urmare a faptului că în cursul zilei de vineri, proiectantul a depus documentația completă, documentație care ar fi putut fi depusă în urmă cu mai bine de 8 luni. Noua documentație propusă, cuprinde realizarea de trotuare, rigole și accese imobile în intravilanul municipiului Săcele. Un lucru absolut firesc, mai ales că vorbim de o investiție nouă.

Se pare că din nou, a avut dreptate Primăria Municipiului Săcele prin solicitarea de a se realiza trotuare. Este trist faptul că,  Consiliul Județean Brașov s-a trezit abia în al 12-lea ceas să își asume realizarea de trotuare. Decât să fi făcut tot felul de atacuri prin vocea vicepreședintelui Sterpu, puteau sa rezolve mult mai devreme situația.

[fbcomments]