Alt operator, aceleași țepe la Aeroportul Brașov

După zborurile inaugurale de pe Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav ce s-au desfășurat vineri, compania Fly Lili o ia pe pe urmele Dan Air și anulează sau reprogramează curse.

Compania aeriană Fly Lili amână debutul unor rute planificate să fie operate de la aeroportul Brașov până în 4 iulie 2024, în cel mai bun caz. Astfel, zborurile de duminică și din prima jumătate a săptămânii viitoare dintre Brașov și Nurnberg, Salonic și Roma au fost anulate, conform datelor din sistemul de rezervări”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook BoardingPass.

Conform aceleiași surse, compania are înmatriculate în prezent doar două avioane, unul folosit pentru curse neregulate, iar celălalt utilizat pentru compania Air Cairo.

Compania Fly Lili a fost promovată intens de Consiliul Județean Brașov, dar și de către ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea. Totuși, după primele zboruri, acest operator aerian s-a dovedit a fi cel puțin la fel de neserios ca Dan Air, care,  a avut probleme după primele zboruri de la aeroportul de la Ghimbav.

[fbcomments]