Alegeri la PNL Săcele cu prezența inculpatului Popa Cristian

Ieri, 15 iunie, la Pensiunea Piatra Netedă din Săcele au avut loc alegerile organizației municipale a PNL Săcele, unde unicul candidat Ciprian Sterpu a primit mandatul de președinte al organizației PNL Săcele pentru următorii 4 ani.

Așa cum am menționat și în trecut, organizația municipală a PNL Săcele NU se poate desprinde de fostul consilier local, inculpatul Popa Marius Cristian. Deși acesta a petrecut luni bune în arestul IPJ Brașov , fiind în continuare cercetat penal pentru infracțiuni de corupție în spitalele Covid din Brașov și Odorheiu Secuiesc, Popa Cristian a fost prezent la alegerile ținute de organizația PNL Săcele.

Faptul că încă nu are curaj să se desprindă de inculpatul Popa Cristian, spune mult despre coloana vertebrală a organizației PNL Săcele, cât și despre coloana vertebrală a lui Sterpu. Probabil că “șmecheriile” dintre cei 2 privind desfășurarea alegerilor locale din Gârcini unde Sterpu a luat un scor formitabil ( 705 voturi în plus față de primarul Virgil Popa), țin această prietenie strânsă.

Pe lângă inculpatul Popa Cristian, PNL Săcele ar mai putea primi o lovitură în această lună  din partea procurorilor brașoveni care solicit urmărirea penală a consilierei liberale Izabella Paniti.