Actualizarea tarifelor la gunoi, o nouă fumigenă marca Sterpu

Liberalul Ciprian Sterpu , alintat de presa județeană “campionul PNL-ului la cumpărat hartie igienică”, lansează o fumigenă precum că primarul Virgil Popa scumpește tariful la salubritate pentru persoanele fizice și juridice.De parcă primarul nu are alte lucruri de făcut…

Dacă măruntul politician Sterp(u), nu ar fi așa ticălos, ar fi observat că în fiecare an se actualizează tarifele datorită creșterii salariului minim pe economie. Iar acest lucru nu se întâmplă doar la Săcele, ci în toată țara.

Totuși, dacă liberalul Sterpu este așa preocupat de tarifele de salubritate, nu l-am auzit să fi avut un punct de vedere în luna martie 2022 când Asociația ADI ISO-Mediu controlată de filiera liberală de la Râșnov a aprobat mărirea tarifului de depozitare a deșeurilor la rampa FIN-ECO cu aproximativ 60%, de la 83,58 lei/ tona la 140,97 lei fara TVA/tonă, fapt ce a condus la acea vreme la creșterea tarifului de salubritate.

Totodată, îl rugăm pe liberalul Sterpu să ne comunice dacă are încheiat contract de salubritate cu operatorul din Săcele. Dar oare consilierii locali ai PNL Săcele au încheiate contracte pentru toți membrii gospodăriei ?

[fbcomments]