Acoperiș nou la Clubul Elevilor

S-au finalizat lucrările de modernizare a acoperișului  Clădirii Clubului Elevilor. Clădirea Clubul Elevilor este una dintre clădirile emblematice ale municipiului nostru, unde în prezent își desfășoară activitatea elevii de la Liceul Teoretic George Moroianu.

După ce administrațiile liberale au cedat în anul 2010 clădirea Clubului Elevilor către Palatul Copiilor Brașov, clădirea a intrat într-o stare de degradare. După ce s-a preluat înapoi clădirea în anul 2017 și s-a reușit  intabularea acesteia, s-a început un program amplu de investiții în această clădire.

În anul 2020 s-au înlocuit toate geamurile de la Clubul Elevilor,  anul trecut s-a modernizat clădirea la exterior și subsolul acesteia, iar în acest an s-a modernizat și acoperișul clădirii.

Pentrul anul viitor ne propunem  să începem și modernizarea interioară a clădirii. De asemenea, la această oră  se desfășoară lucrări de modernizare și la alte unități școlare din municipiul nostru, astfel încât elevii săceleni să beneficieze de condiții cât mai bune” a precizat primarul Virgil Popa.

[fbcomments]