Abuzuri ale unui medic de familie din Policlinica Săcele ?

Mai mulți cetățeni cu o situație financiară modestă, preponderenți din cartierul Gârcini, susțin că sunt umiliți și batjocoriți de către medicul lor de familie. Aceștia susțin că medicul lor de familie nu îi primește în cabinetul de medicină de familie, iar consultațiile de care au nevoie se desfășoară pe holurile Policlinicii Municipiului Săcele. Ba mai mult, se pare că anumite consultații făcute de către acest medic de familie sunt doar niște simple consultații verbale, aceștia fiind trimiși să-și rezolve problemele medicale la Spitalul Municipal Săcele.

Săturați să fie umiliți, batjocoriți și discriminați de către medicul lor de familie, mai mulți săceleni au făcut sesizări către Direcția de Sănătate Publică Brașov și Casa de Asigurări de Sănătate Brașov privind posibilele abuzuri comise de medicul de familie.

Totodată, aceștia susțin că in cabinetul medicului de familie se vând medicamante a căror proveniență este îndoielnică  și se fac recoltări de sânge fără a se cunoaște cu exactitate de către ce firma specializată sunt analizate. În cazul recoltărilor de sânge, se pare că câteodată se fac gratuite, câteodată contra-cost, dar cel mai grav lucru sesizat de aceștia este faptul că pentru analizele plătite nu se eliberează bon fiscal.

Așteptăm cu real interes ancheta celor de la Direcția de Sănătate Publică Brașov și Casa de Asigurări de Sănătate Brașov privind posibilele abuzuri comise de medicul de familie, iar când  vom deține concluziile anchetei, le vom publica.

[fbcomments]