A început executarea silită a liberalei Izabella Paniti

După ce v-am prezentat la începutul anului despre modul în care consiliera PNL Săcele Izabella Paniti a risipit peste 1.000.000 lei  din bani europeni prin intermediul firmei Paniti Impex SRL , iar pe numele ei se află și un proces de începere a urmăririi penale pentru modul în care a condus această firmă, la sfârșitul lunii iulie a început și executarea silită a acesteia pentru prejudiciile pe care le-a cauzat de-a lungul activității sale antreprenoriale de “succes”.

Din primele informații pe care le deținem, PNL-ista Izabella Paniti este executată silit pentru o sumă de peste 750.000 lei datorată unei bănci care i-a acordat o linie de finanțare. Pe lângă această sumă, Izabella Paniti figurează cu datorii atât la bugetul local, dar și la bugetul de stat, unde suma datorată de liberala Paniti se ridică la peste 450.000 lei.

Pentru a recupera sumele datorate de această antreprenoare, executorii judecătorești au început să îi vândă din bunurile pe care liberala Paniti le deține.

Totuși ne întrebăm ce expertiză și cât tupeu are liberala Paniti pentru a vota în cadrul Consiliului Local Săcele proiectele de buget și rectificare de buget din moment ce este unul dintre marii datornici ai acestui oraș.