5 ani de la Redeschiderea Spitalului Municipal Săcele

Am pornit la drum în anul 2016 de la un spital închis  și o clădire  lăsată  în paragină  de către administrațiile locale PNL-PDL. După 1 an, în 19 iulie 2017, deși nimeni nu ne dădea nici o șansă,  prin eforturile susținute ale administrației locale și ale conducerii spitalului am reușit să redeschidem Spitalul Municipal Săcele, iar astăzi se împlinesc 5 ani de la redeschiderea acestui obiectiv de maximă importanță pentru comunitatea săceleană.

De la redeschiderea Spitalului Municipal Săcele și până în momentul de față, spitalul s-a dezvoltat continuu pentru a le putea oferi săcelenilor o paletă de servicii medicale cât mai diversificată, atât cu fonduri de la bugetul local, cât și cu fonduri europene și guvernamentale.

Investițiile în Spitalul Municipal Săcele  și Policlinică nu se vor opri aici. Avem multe proiecte în lucru, iar rezultatele se vor vedea în perioada următoare. Așa cum am afirmat mereu, sănătatea va fi mereu prioritară pentru administrația locală.

Le mulțumesc tuturor angajaților spitalului pentru munca depusă, dar și pentru dăruirea prin care au contribuit și continuă să contribuie în mod direct la buna funcționare a spitalului.” a transmis primarul Municipiului Săcele, Virgil Popa.

[fbcomments]