46.000 lei de la Parlamentul României către firma PNL-istului Sterpu

Un veșnic critic al achizițiilor publice directe, liberalul Ciprian Sterpu a început să prindă gustul banului public și a primit către firma sa un contract prin achiziție directă de la Parlamentul României în valoare de 46.000 lei.

Conform declarației de interese publicate pe site-ul Consiliului județean, firma BE PRIME MEDIA & EVENTS SRL, firmă care deține publicația Săceleanul.ro și a cărui asociat este liberalul Ciprian Sterpu, a primit un contract de la Parlamentul României în valoare de 46.000 lei pentru a realiza servicii de comunicare.

Nici bine instalat, Guvernul PNL-USR condus de Florin Cîțu a atribuit în mod direct în data de 15.01.2021 contractul către  firma lui Sterpu. Cu ZERO angajați, această firmă a prestat în mod miraculos aceste servicii de comunicare.

Ne întrebăm acuma și despre calitatea serviciilor de comunicare oferite de firma BE PRIME MEDIA & EVENTS SRL. Căci pe publicația Săceleanul.ro nu există nici un material de comunicare al Parlamentului României sau al Guvernului.

Oare această firmă a primit acest contract doar pentru a duce în derizoriu fiecare acțiune a administrației săcelene și a-l critica pe primar ? Sau prin aceste tipuri de contracte de publicitate se întorc banii către partid ?

[fbcomments]