195 de elevi săceleni au fost premiați de administrația locală

Vineri, la Centrul Multicultural, au fost premiați cei 195 de elevi de la unitățile școlare săcelene care au obținut rezultate foarte bune la învățătură în anul școlar 2021-2022. Astfel, elevii care au obținut media 10 au primit suma de 1000 de lei, cei care primit premiul I suma de 300 lei, premiul II suma de 200 lei, iar premiul III suma de 100 lei. Diplomele au fost acordate de primarul municipiului Săcele, dl Virgil Popa, de viceprimarul municipiului, dl Géczi Gellért și de consilierii locali, dl Gheorghe Munteanu și dna Gabriela Stoica.
Au susținut scurte momente artistice Gabriela Lupșa – elevă în clasa a X-a a Liceului ”G. Moroianu” și grupul ”Allegretto” de la Școala Gimnazială nr. 4.
Nu trebuie să uităm că cea mai bună investiție în viitorul unei comunități este cea în educația copiilor. Îi felicit pe elevii săceleni pentru rezultatele obținute în anul școlar 2021-2022 și sper ca în fiecare an numărul elevilor care vor fi premianți să crească.” a precizat primarul Municipiului Săcele, Virgil Popa.
[fbcomments]