Zero femei promovate în politică de PNL Săcele

646

În urma unui articol apărut pe site-ul obedient organizației PNL Săcele prin care un membru PSD este acuzat de misoginism, am considerat că este necesar să aducem în atenția dumneavoastră partidele care au trimis în Consiliul Local și persoane de sex feminin.

Primele doamne și-au făcut apariția în Consiliul Local Săcele abia în anul 2000, prin Danes Adela de la PDSR,actualul PSD, și Maria Oncioiu de la APR. Alegerile din anul 2004 nu au propulsat nici o doamnă în Consiliul Local Săcele, acestea reintrând în Consiliul Local Săcele în anul 2008 prin Voicescu Nicoleta de la PSD și Maria Oncioiu de la PDL.

În mandatul 2012-2016 singura femeie care a intrat din prima în Consiliul Local Săcele a fost Nicoleta Voicescu, apoi adăugându-se pe parcurs Elena Racoș de la PSD și Elena Frățilă de la PC.

Anul 2016 a fost o premieră pentru Consiliul Local Săcele, 3 doamne intrând direct în componența Consiliului Local Săcele, și anume : Nicoleta Voicescu – PSD , Iordache Mihaela – PER și Hlavathy Zsuzsanna – UDMR .

Așa cum se poate observa, timp de 28 de ani, PNL Săcele nu a promovat nici o femeie în cadrul Consiliului Local Săcele. Ba mai mult, la alegerile din anul 2016, prima femeie pe lista de consilieri PNL a figurat pe poziția 9, o poziție total neeligibilă. Pe când, în top 10 pe lista de consilieri locali PSD au figurat 3 femei. Deci cine sunt adevărații misogini de la Săcele ?

Și acum haideți să vă prezentăm cum au fost promovate doamnele apropiate de liderii PNL Săcele :

Luminița Iancu, este iubita consilierului local PNL Săcele Cristian Popa și proprietara celebrei firme Enjoy&Discover the Nature SRL-D. Aceasta, prin influența lui Cristian Popa la Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele a câștigat contracte pentru prestări servicii la Canionul 7 Scări și Tiroliana  de aproximativ 1.000.000 lei (10 miliarde lei vechi).

Kadas Iluna – Teodora, este soția liderului PNL Săcele, Andi Kadas, și directoarea societății IntelKasim Srl. Sub protecția baronului Aristotel Căncescu, această firmă a beneficiat de numeroase contracte de la Consiliul Județean Brașov, printre care și executarea celebrului gard de la Aeroportul Brașov, lucrare plătită din bani publici și neexecutată.

Comments