Zeci de amenzi pentru cei care aruncă deșeurile pe jos

96

Primăria Municipiului Săcele face eforturi mari pentru a păstra orașul curat. Astfel, administrația locală a decis montarea unui sistem video pentru supravegherea Ecoinsulelor. În prima etapă s-au finalizat montarea camerelor în cartierele Movilei și Stefan Cel Mare , acestea fiind monitorizate 24 ore din 24 ore de către dispeceratul Poliției Locale Săcele.

Scopul acestui sistem de supraveghere VIDEO fiind acela de stopare a depozitării deșeurilor menajere pe jos, în zona adiacentă ECOINSULELOR.

Efectele montării sistemului video încep să se vadă. Într-o perioadă scurtă , de 4 săptămâni de la data montării , au fost întocmite 41 amenzi contravenționale , fiecare în cuantum de 2000 lei , cu posibilitatea achitării a jumătate din sumă în termen de 15 zile.  Ceea ce trebuie specificat este faptul că , din cei 41 contravenienți , 11 sunt din alte localități decât Săcele  !

Atât celor din alte localități ( cărora le transmitem să se îndrepte către operatorii de salubritate din UAT-urile în care au reședință ) cât și celor din municipiul Săcele care nu respectă regulamentul de salubritate le atragem atenția că nu va exista nici un fel de îngăduință pentru cei care își bat joc de efortul majorității săcelenilor și nu își doresc să avem un oraș curat !!

Mâine vom reveni cu detalii picante despre un important personaj politic care prin diferite postări a denigrat serviciul de salubritate, în schimb el fiind unul dintre cei care aruncă deșeurile haotic.

Comments