Weekend negru pentru producătorii locali de cartofi

862

În toiul pregătirilor de toamnă, celebrul Nea Aurică a fost în această dimineață să se aprovizioneze cu cartofi pentru sezonul rece de la producătorii locali. În urma acestei vizite, Nea Aurică ne relatează nemulțumirea unui producător local.

Vineri a trecut consilierul PNL Ciprian Sterpu pe aici și a făcut un minireportaj despre faptul că Primăria Săcele nu ne crează un Târg de Toamnă și că nu avem condiții bune pentru a vinde. De când a apărut acel material, vânzările noastre s-au înjumătățit. Parcă și numele lui este predestinat. Noi nu avem nevoie de un Târg de Toamnă pentru că aici lumea cumpără direct cu sacul, dacă am vinde în piață sau la târg  am vinde foarte puțin pentru că lumea ar veni cu o plăsuță. Dacă vânzările vor merge așa prost și săpămâna aceasta va trebui să luăm măsuri.” a precizat  producătorul local.

Stupefiat de spusele acestui producător, Nea Aurică a intrat în contact și cu ceilalți producători locali de cartofi care au confirmat spusele producătorului de mai sus : De când a trecut Sterpu pe aici, vânzările s-au înjumătățit !

De ce îi manipulezi pe săceleni, Ciprian Sterpu? se întreabă și Nea Aurică

Comments