Virgil Popa: Sănătatea tuturor depinde de sănătatea fiecăruia!

58

Dragi săceleni,

Suntem în plină epidemie de coronavirus, declarată la nivel național și european.  Vedem cu toții ce se întâmplă în Italia, Spania, Franța, Anglia sau Germania.

Măsurile care au intrat în vigoare începând cu data de 22 martie, ora 22, sunt cele necesare și potrivite pentru a ne proteja de coronavirus.  De aceea vă îndemn pe toți la RESPONSABILITATE și vă rog să RESPECTAȚI cu maximă seriozitate toate aceste măsuri.

NU UITAȚI că pentru pentru împiedicarea răspândirii coronavirusului este neapărată nevoie să ținem cont de umătoarele: evitarea ieșirilor (deplasați-vă numai în situații care cer aceasta – cumpărături, loc de muncă); menținerea unei distanței între persoane (de 2 metri); igiena să fie CUVÂNTUL DE ORDINE.

Ca și primar, împreună cu colegii din administrația locală suntem alături de comunitatea săceleană. Am luat și vom lua la nivel local toate măsurile necesare pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Faceți tot ce vă stă în putință și STAȚI ACASĂ. Mă adresez în special persoanelor peste 65 de ani. Evitați ieșirile și rămâneți în casă. Cei tineri să se rezume la deplasările strict necesare și să sprijine persoanele în vârstă din familia lor. Chiar dacă sunteți tineri și credeți că nu vă afectează, riscurile de a răspândi boala sunt foarte mari. Acum este foarte important  să ajutăm autoritățile. STATUL ACASĂ este astăzi cea mai importantă recomandare.

Sănătatea tuturor depinde de sănătatea fiecăruia!

Primar

Virgil Popa

Comments