Viața turiștilor pusă în pericol la Tiroliana 7 Scări

1158

Concentrați mai mult pe combinațiile pe care le pot face la Canionul 7 Scări și Tiroliană, cei din conducearea Regiei Publice Locale a Pădurilor Săcele au derulat activități la Tiroliană fără a avea autorizație de punere în funcțiune.

Astfel, la intervenția Primarului Municipiului Săcele – Ing. Virgil Popa, Consiliul de Administrație de la Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele s-a reunit de urgență în data de 4 septembrie și a decis prin hotărârea Nr.10/04.09.2018 suspendarea activității Tirolienei  din Canionul 7 Scări până la obținerea autorizației ISCIR (Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor  sub presiune si Instalatiilor de Ridicat.)

După cum bine știți, responsabilul pentru derularea activitățiilor de la Canionul 7 Scări și Tiroliană este chiar PNL-istul Cristian Popa. După ce că și-a construit ilegal locuința, după ce că a încredințat printr-un mod suspect contractele de Prestări Servicii la Canionul 7 Scări și Tiroliană către concubina sa, acesta sfidează din nou legile țării și își permite să pună în pericol viața  zecilor de mii de turiști ce frecventează Tiroliana 7 Scări. Conform comunicatului oferit de Primăria Săcele, PNL-istul Cristian Popa susține că tiroliana nu are nevoie de autorizații de funcționare, însă HG 435/2010  privind regimul de introducere pe piață și de exploatare a echipamentelor pentru agreement și Legea nr. 64/2008 privind funcționarea în condiții de siguranță a instalațiilor sub presiune, instalațiilor de ridicat și a aparatelor consumatoare de combustibil îl contrazic. Acest  comportament sfidător cu care PNL-istul Cristian Popa tratează această problemă gravă seamănă exact cu comportamentul mentorului său, Vasile Lața.

Din habarnism și goana după bani de care a dat dovadă PNL-istul Cristian Popa, activitatea Tirolianei este suspendată în plin sezon turistic, cauzându-se prejudiciu la Bugetul Local. Oare va acoperi PNL-istul Cristian Popa din propriul buzunar prejudiciul creat ?

Comments