Veteran de război din Săcele, la 102 ani

199

102 de ani de viață, 102 de ani de istorie

Ieri, 9 ianuarie 2020, cu prilejul aniversării a 102 ani, în semn de apreciere a activității desfășurate pentru țară, pentru curajul, devotamentul și spiritul de sacrificiu de care a dat dovadă în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Primăria Municipiului Săcele îi conferă veteranului de război săcelean, dl.Ioan Marin, Diplomă de Excelență.

De asemenea, în anul 2018, anul Centenarului Marii Unirii,cu ocazia împlinirii vârstei de 100 de ani i-am înmânat veteranului săcelean, dl. Ioan Marin, o diplomă de onoare și un buchet de flori din partea administrației publice locale. Mi-aș fi dorit să îi înmânez Diploma de Excelență și să-i strâng mâna și în acest an, dar dl. Ioan Marin nu se află în țară.

Cu ocazia aniversării celor 102 de ani viață doresc să îi transmit și pe această cale săceleanului Ioan Marin cele mai calde urări de sănătate, viață lungă și bucurii alături de cei dragi.

Îl asigur de întreaga noastră stimă și prețuire, pe măsura faptelor sale de arme de care a dat dovadă, fiind un exemplu demn de urmat pentru fiecare dintre noi.

Primar
Virgil Popa

Comments