Ura și dezbinarea continuă la Săcele

411

Au trecut și campaniile electorale din anul 2019. Campanii electorale bazate pe minciună, manipulare, ură și dezbinare, o traiectorie bine stabilită de către PNL de la nivel central.

Se pare că la Săcele, organizația PNL Săcele continuă propaganda de minciuni electorale și după alegeri. Propaganda manipulatoare se face prin vocea consilierului local PNL Cristian Popa, consilierul latifundiar care nu respectă legile acestei țări, care a construit ilegal o locuință mamut și care a fost declarat de Agenția Națională de Integritate incompatibil cu funcția de consilier local.

PNL-istul Cristian Popa, specialist și în fake news-uri, lansează o aberație și susține că organizația UDMR Săcele a împarțit pliante în Municipiul Săcele în limba maghiară prin care cerea sprijinul comunității maghiare pentru Viorica Dăncilă. În goana oarbă a acestuia de a lansa o minciună, nici măcar nu a avut răbdarea să traducă acel pliant, prin care se vedea în mod clar că se face referire la județul Mureș. Domnule Popa Marius Cristian, ce treabă are județul Mureș cu Municipiul Săcele?

Toate aceste minciuni lansate de PNL-istul Cristian Popa și girate de organizația PNL Săcele au menirea doar de a crea ură și dezbinare în rândul săcelenilor.

În replică, Președintele UDMR Săcele, Geczi Gellert, și-a expus pe contul său de facebook opinia asupra fake news-ului lansat de PNL-istul Cristian Popa: “Fără să comentez prea mult pe subiect: în această seară, un consilier local PNL din Săcele, a afirmat pe pagina lui de facebook că UDMR Organizația Săcele a împărțit pliante electorale în limba maghiară pentru a face campanie candidatei PSD la prezidențiale, pliante prezentate în postare sub formă de poze. Ceea ce a omis respectivul, din graba de a face un fake-news de doi bani e faptul că acel pliant în limba maghiară a fost împărțit… în județul Mureș, și conținutul acestuia se referă la realizări și investiții din acel județ, și n-are nici o legătură cu Săcelele, nici măcar cu județul Brașov. Restul comentariilor sunt de prisos. Nu mai postez conținutul postării, sau cum mi s-au șters răspunsurile la postare, sau postările „inconveniente” că n-are rost… Păcat, păcat mare păcat că s-a ajuns aici!

Liberalismul a murit la Săcele, trăiască liberalismul!”.

 

Săceleni, nu vă lăsați manipulați de așa-zisele portavoci liberale!

Comments