Un nou Fake News marca PNL Săcele

363

Deși ne-am propus ca în acestă săptămână premergătoare Sărbătorilor de Crăciun să nu abordăm teme politice, din nefericire nu putem rămâne pasivi la noua manipulare lansată de organizația PNL Săcele.

La apelulul Președintelui PNL Ludovic Orban, sau Sică Mandolină cum este alintat de prieteni, membrii PNL Săcele în frunte cu Președintele PNL Brașov, Adrian Veștea, au participat vineri, 14 decembrie, la Alba Iulia, la întâlnirea regională a PNL din regiunea Centru, din care fac parte județele Alba, Sibiu, Mureș, Brașov, Harghita și Covasna. În cadrul acestei întâlniri, președinții filialelor județene mai sus amintite, au semnat o rezoluție prin care se angajează să susțină  proiecte de infrastructură rutieră, feroviară și aeroportuară necesare dezvoltării durabile a Regiunii Centru.

Oportuniști de fel, membrii PNL Săcele, care au făcut parte din delegația PNL Brașov ,Andi Kadas, Nițescu Ciprian, Copoț Robert și latifundiarul Cristian Popa nu au ratat momentul primei lor vizite la Alba Iulia și s-au fotografiat în fața sediului Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru. Pentru ca scenariul să fie perfect, din fața  sediului ADR Centru, PNL-iștii săceleni au anunțat cu surle și trâmbițe că există  soluții de finanțare nerambursabilă și pentru Săcele. Suntem tare curioși când vor prezenta aceste soluții pentru finanțare, ținând cont că de la ADR Centru au primit doar un pliant informativ înmânat de portarul instituției.

Ceea ce uită PNL-iștii săceleni este faptul că pentru a accesa finanțări nerambursabile este necesar  ca patrimoniul să fie intabulat. Le reamintim că până în anul 2016 singura proprietate intabulată a Municipiului Săcele era clădirea Primăriei, iar în ultimii 2 ani Municipalitatea a făcut eforturi foarte mari pentru a intabula aproape tot municipiul.

Administrațiile PNL Săcele au avut timp mai bine de 12 ani să intabuleze patrimoniul Municipiului Săcele, însă indolența sau incapacitatea lor și-a pus din nou amprenta. Singurul lor proiect pe finanțare nerambursabilă a fost Centrul Multicultural și Educațional Săcele. Deși termenul de finalizare era sfârșitul lui 2015, acest proiect a fost finalizat cu eforturi foarte mari de actuala administrație în iulie 2017, existând la un moment dat riscul de pierdere a finanțării nerambursabile datorită incompetenței administrației liberale.

Ne surprinde faptul că aceste acțiuni de manipulare ale organizației PNL Săcele au consimțământul Președintelui PNL Brașov care se pare că se vrea vătaf și peste Săcele. Din informațiile noastre, Adrian Veștea este liderul județean care a participat la ședința nocturnă din data de 27 noiembrie de la Săcele , prin care s-a reușit blocarea a 4 proiecte de investiții , deși în ședința pe comisii proiectele au primit aviz favorabil.

Rușine PNL Săcele !

Comments