Un apropiat al Preciziei Săcele, confirmat cu coronavirus

168

Veste proastă pentru săceleni înaintea startului turneului pentru desemnarea campionei județene.

Liderul Ligii a 4-a Brașov, Precizia Săcele, se confruntă cu probleme serioase înaintea disputării play-off-ului pentru desemnarea campioanei Brașovului.

Concret, un apropiat al conducerii clubului a fost depistat pozitiv Covid -19 și se află în stare destul de gravă la un spital din Brașov. Problema este însă că acest pacient ar fi luat contact înainte de a se interna în spital cu un jucător al Preciziei, care astfel ar putea fi infectat la rândul lui!

„Avem o problemă în care un apropiat al echipei este internat în spital după ce a fost testat pozitiv cu Covid -19. Această persoană a fost în contact cu un fotbalist al echipei, astfel că acum așteptăm să vedem cum decurg lucrurile. Ne dorim să fie doar o alarmă falsă și să nu avem probleme pentru disputarea meciurilor. Cel mai important lucru este însă sănătatea fotbaliștilor și a celor din staff-ul echipei“, a declarat Adrian Secelean, președintele echipei săcelene pentru Monitorul Expres.

AJF insistă cu disputarea turneului de promovare

Deși județul Brașov se menține constant pe poziția 3 în privința numărului de cazuri cauzate de coronavirus, AJF Brașov insistă pentru disputarea acestui turneu. Cineva din AJF Brasov va trebui sa-si asume responsabilitatea juridica pentru repornirea unei competitii ce in alte judete a fost demult suspendata definitiv.

Comments