Tun de 1 milion de euro dat de PNL-istul Cristian Popa

342

Ca în fiecare an, consilierii locali săceleni își depun la sfârșitul lunii iunie declarația de avere și interese. Și de această dată, PNL-istul Cristian Popa a ieșit în evidență. În anul 2018, Cristi Popa a câștigat un proces prin care are de primit de la Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților suma de peste 1 milion de euro în schimbul unor terenuri intrate într-un mod dubios în proprietatea latifundiarului Cristian Popa.

Speriat că încă de anul trecut am început să îi studiem declarația de avere, PNL-istul Cristian Popa și-a trecut toate cele 28 de terenuri pe care le are pe nume, față de 4 terenuri cât avea pe vechiile declarații de avere. Oare de unde are Cristian Popa atatea terenuri? O fi avut vreo mătușă bogată sau provin din tunurile date din perioada când făcea jocurile în Primăria Săcele ?

Pe lângă milionul de euro și 28 de terenuri, latifundiarul Cristian Popa mai deține în conturi suma de 216.000 lei și are de recuperat de la diverse persoane fizice o suma de peste 164.000 de euro.

Dacă despre PNL-istul Cristian Popa se poate spune că este un adevărat latifundiar, cu o avere impresionantă dobândită printr-un mod mai mult sau mai puțin dubios, la polul opus se află colegul său de partid, Ciprian Sterpu. Conform declarației de avere, acesta realizează un venit lunar brut de 517 lei, veniturile acestuia mai completându-se cu veniturile realizate din jocuri de noroc.

Comments