Trei dintre liberalii săceleni la un pas de a primi ajutor social ?

344

Pe modelul Președintelui PNL, Ludovic Orban, despre care nimeni nu știe cum își câștigă existența, se pare că și la Săcele 3 politicieni locali PNL se află la limita existenței.

Președintele PNL Săcele, Andi Kadas care este implicat în 13 dosare și care locuiește în MUNICIPIUL BRAȘOV trăiește doar din indemnizația lunară de 1000 de lei primită de la Consiliul Județean, având de plătit și pensie alimentară pentru cei doi copii. Kadas a anticipat că în urma excrocheriilor pe care le-a făcut ar fi putut rămâne pe drumuri, iar de când au început să apară în 2015 primele dosare pe numele lui, acesta a transferat toate bunurile ( 5 terenuri și o casă de locuit) pe numele celor doi copii. În anul 2016, Instanțele de judecată îl condamnă pe Andi Kadas la plata unei sume de peste 900.000 lei pentru prejudiciile create la societățile comerciale pe care le-a administrat.  Oare cum trăiește așa-zisul lider liberal Kadas cu 1000 lei pe lună și datorii uriașe? Sau este un expert în economia subterană ?

Un alt lider PNL Săcele cu venituri ridicole este și consilierul local PNL Ciprian Sterpu. La fel ca și șeful său, și Sterpu locuiește în MUNICIPIUL BRAȘOV. Veniturile lui Sterpu sunt absolut jenante, veniturile acestuia lunare sunt de 822 Lei NET provenite din indemnizația de consilier local și salariul de la propria firmă. Conform declarației de avere,veniturile lui Sterpu mai sunt suplimentate cu aproximativ 100 lei lunar din câștigurile pe care le-a înregistrat din pasiunea pentru jocurile de noroc. Păcat că în declarația de avere nu scrie și ce sume a pierdut la jocurile de noroc.

PNL-istul Ciprian Sterpu are în patrimoniu un apartament în Municipiul Brașov și un autoturism, dar și un credit în valoare de 45.500 euro. Oare veniturile soției acoperă întreținerea unei familii cu 4 membri sau și consilierul PNL Ciprian Sterpu este un expert al banului negru ?

Un alt caz greu de crezut că a ajuns pe lista rușinii este chiar latifundiarul PNL-ist Cristian Popa, deși deține 28 de terenuri în Municipiul Săcele, are de primit în urma unei retrocedării 1 milion de euro,  a făcut împrumuturi către diverse persoane fizice de 168.000 euro și mai are în cont suma de 216.000 lei. Acesta se află în proces de partaj cu fosta sa soție, iar instanța la obligat să plătească o taxă de timbru de 33.000 lei. Surpriză însă ! Cristian Popa a cerut instanței să plătească taxă de timbru pe parcursul a 5 ani, deși conform declarației de avere această sumă reprezintă un mizilic pentru el. Sau o parte din proprietățile lui Cristi Popa aparțin foștilor edili liberali de la Săcele? Rămas șomer după ce a fost dat afară pentru incompetența de la Canionul 7 Scări și Tiroliana, Cristian Popa trăiește la ora actuală doar din indemnizația de consilier local.

Faptul că cei trei liberali înregistreză venituri extrem de mici i-a determinat să devină extrem de agresivi asupra administrației locale. Miza atacurilor ? Accesul la banul public.

Un lucru foarte interesant a fost preocuparea celor 3  despre Cantina de Ajutor Social. Probabil că din iunie 2020 vor ajunge abonați ai Cantinei de Ajutor Social. Îi asigurăm că și mâncarea de la firma de catering e la fel de gustoasă.

Comments