Trei ani de la redeschiderea Spitalului Municipal Săcele

182

Astăzi este o zi aniversară pentru comunitatea săceleană. Se împlinesc trei ani de când am îndreptat oroarea Guvernării PDL, actualul PNL, care printr-o simplă decizie au decis să închidă Spitalul Municipal Săcele în 2011.

Pentru că mă consider un om al faptelor, încă din prima zi de mandat am început demersurile pentru redeschiderea Spitalul Municipal Săcele deoarece am considerat că o localitate Municipiu cum este Săcele și locuitorii ei au neapărat nevoie de un astfel de obiectiv, precum este un spital.

Astăzi, la trei ani de la redeschiderea Spitalul Municipal Săcele, pot să afirm cu tărie că la Săcele avem un sistem medical modern (Spital+ Policlinică), menit să vină în sprijinul săcelenilor. Mai ales că actuala criză sanitară a demonstrat încă o dată cât de important este pentru o comunitate mare să aibă un spital care gestionează împreună cu administrația întreaga politică medicală a orașului.

Pentru administrația locală, sănătatea săcelenilor este și va fi mereu pe primul loc. Vă asigur că vom continua cu investițiile și vom dota în continuare Spitalul Municipal Săcele cu aparatură medicală modernă pentru a le putea oferi săcelenilor o paletă de servicii medicale cât mai complexă.

Primar
Virgil POPA

 

Comments