Ticăloșii județeni și vizitele nocturne la Săcele

364

Două proiecte importante pe Ordinea de zi a Consililului Local Săcele de astăzi- 29 noiembrie , Rectificarea Bugetului cât și Accesarea unei linii de finanțare pentru a realiza 4 proiecte importante pentru Săcele, unele chiar vitale, au conturat o stare de disconfort în tabara opoziției. Văzând că la Săcele lucrurile se mișcă bine, spre foarte bine, aceștia uită de binele săcelenilor și încearcă să blocheze proiectele de dezvoltare și modernizare ale orașului nostru.

După ședința de comisii ale Consiliului Local Săcele de marți,27 noiembrie 2018, unde au trecut toate proiectele de hotărâre , cu excepția comisiei din care face parte PNL-istul Cristian Popa , la sediul PNL Săcele s-a activat din nou Codul Roșu și s-a dat ordinul pe unitate.

Astfel, marți seara  (sau noaptea ca hoții) la sediul PNL Săcele a avut loc o întâlnire de urgență cu consilierii locali PNL și conducătorii de la UDMR și PMP. Cum consilierii locali săceleni nu au verticalitatea să ia liber decizii pentru binele săceleniilor, o persoană importantă de la județ și-a făcut apariția la sediul PNL Săcele pentru a le impune consilierilor locali să blocheze proiectele Primarului.Ba mai mult, păpușarul de la județ a venit chiar cu mașina de la Consiliul Județean Brașov , deși nici măcar nu se afla în timpul programului de lucru. Oare Președintele Consiliului Județean , Adrian Veștea, cunoaște aceste lucruri ?

Așa cum ne-au obișnuit de peste 12 ani , organizația PNL Săcele ne-a dovedit și astăzi la Ședința Consiliului Local că rămâne umilă în fața poruncilor venite de la județ. Dacă acești indivizi înțeleg că opoziția se face doar prin a bloca proiecte, avem o mare problemă la Săcele. Au avut mai bine de 5 mandate să facă din Săcele un oraș modern, dar nu i-a interesat. Au fost mai preocupați să pună mâna pe terenuri și pe banii publicii. Acuma că au rămas fără banii de la Săcele, jupânii de la județ încearcă din nou să pună mâna pe Săcele prin a bloca orașul.

Personajele oculte din cadrul organizației județene PNL, cât și consilierii locali PNL+UDMR+PMP trebuie să înțeleagă că la Săcele epoca Radu Nistor a apus iar Săcelele nu mai este vaca lor de muls.

Acest lucru trebuie sa îl înţeleagă atât Preşedintele PNL Săcele -Andi Kadas cât şi Viceprimarul Municipiului Braşov Mihai Costel şi să nu mai ameninţe consilierii locali PNL+PMP în timpul şedinţei de Consiliul Local.

 Consilierul local PMP GHEORGHE BĂILĂ a cedat presiunilor dictate de Kadas şi Costel şi s-a retras de la vot.

Consilierii locali care se opun dezvoltării orașului nostru și care execută umili ordinele venite de la județ sunt : STERPU CIPRIAN (PNL),POPA CRISTIAN (PNL),NITESCU CIPRIAN (PNL), COPOT ROBERT (PNL), MURESAN DAN (PNL), GHEORGHE STOEA(PMP),KADAR TAMAS (UDMR), HLAVATHY ZSUZSUANNA (UDMR).

Din nefericire pentru săceleni, din cauza celor enumeraţi mai sus nu se vor putea realiza cele 4 proiecte. Să vă fie ruşine !

 

Comments