Tehnici de tip mafiot utilizate în ziua alegerilor prezidențiale de PNL Săcele

321

De când organizația PNL Săcele a fost preluată cu forța de către Andi Kadas, personaj implicat în 13 dosare și care locuiește în Municipiul Brașov, PNL Săcele demonstrează cu fiecare ocazie că este un partid de golani, având în sânge practicile neortodoxe ale vechiilor campanii electorale.

Ziua alegerilor prezidențiale a fost una foarte agitată și bine pusă la punct de către PNL Săcele. Presiunea de a scoate un rezultat bun la Săcele i-a determinat pe liberali să aplice metode imorale, poate chiar ilegale.

Încă de la prima oră a dimineții, liberalii au încins spiritele în secțiile de votare. Aceștia le-au impus reprezentanților PNL din secția de votare să se îmbrace în galben și albastru și să așeze pe masă un pahar de cafea, marca Klauss. Dacă unii din membrii PNL din secțiile de votare s-au simțit stânjeniți de ipostaza caraghioasă în care i-a pus Kadas, alții au ținut neapărat să îi provoace pe președinții de secție pentru a realiza un reportaj “uluitor” pentru pseudo-publicația ȘantajTv, controlată de Kadas.

Nici PNL-istul Cristian Popa nu a putut sta departe de tehnicile de manipulare. După ce și-a achiziționat o mașină identică cu a Primarului și și-a pus la număr PMS, număr folosit de mașinile Primăriei Municipiului Săcele, Cristian Popa și-a pus și un logo cu însemnele instituției pe această mașină și a defilat prin Săcele pentru a-i induce pe săceleni în eroare. Se pare că PNL-istul Cristian Popa a devenit paranoic de când a rămas fără contractele de la Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele. Oare următorul pas pe care îl va face Cristian Popa va fi să își schimbe numele în Virgil Popa ?

Punctul culminant din ziua de alegeri a fost aducerea unor grupuri de persoane din afară Municipiului Săcele pentru a vota pe raza Municipiului Săcele. PNL-iștii săceleni au fost foarte bine organizați din acest punct de vedere, locotenenții lui Kadas păzind cu sfințenie intrarea din secțiile de votare și au dirijat exemplar grupurile cu autoturismele proprii. În momentul în care a fost identificat al doilea grup masiv cărat de PNL Săcele, din zona Tărlungeni,Budila,Teliu, Predeal sau Azuga, la o secție de votare din centrul orașului, s-a declanșat starea de alertă în rândul PNL-iștilor, patru mașini cu membrii marcanți ai PNL Săcele au apărut în zonă pentru a intimida agitația creată. Un alt grup de persoane cărate de PNL Săcele a fost de la un cămin de bătrâni din Moieciu, controlat de o apropiată de-a lui Kadas. La aducerea acestora la secția de votarea din Cartierul Ștefan cel Mare a contribuit și o mașină ce avea însemnele Serviciului Salvamont din cadrul Consiliului Județean Brașov. La această secție de votare lucrurile au scăpat de sub control, unul dintre locotenenții lui Kadas trecând la amenințări asupra unor membri PSD care s-au prins de excrocheriile făcute de PNL Săcele.

La fel ca la alegerile europarlamentare, și la alegerile prezidențiale PNL Săcele a dorit să-și consolideze victoria la Săcele pe listele suplimentare. Au fost identificate diferite grupuri cărate de membrii PNL  din alte localități pentru a vota la Săcele. De asemenea, la o scurtă analiză a listelor suplimentare s-a putut observa cum vecinii lui Kadas din cartierul Noua au venit să voteze la secțiile din Săcele, precum și persoane din Municipiul Brașov care fac parte dintr-un dosar de iniţiere, constituire de grup infracţional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup (Legea 39/2003 art. 7), dosar unde apare menționat și numele lui Andi Kadas. Să fie doar coincidență?.” – au declarat surse din PSD Săcele.

Ziua Alegerilor Prezidențiale s-a încheiat la Săcele printr-un tur de forță făcut de Andi Kadas alături de locotenenții săi prin toate secțiile votare pentru a pune presiune și a-i intimida pe președinții secțiilor de votare.

Aceste personaje toxice merită să reprezinte comunitatea săceleană ?

 

Sursă foto: BrasovTv

Comments