Sterpu umblă din nou cu manipularea

161

Aflat în plină campanie electorală, micuțul specialist Sterpu caută din nou nod în papură și lansează o nouă manipulare pe fițuica sa, Saceleanul.ro.

Pseudo-jurnalistul Sterpu, afirmă că proiectele culturale primesc în acest an o sumă de bani nerambursabili mai mică decât în anul 2016. Ceea ce nu specifică Sterpu este faptul că  deși în anul 2016 a fost alocată suma de 300.000 lei, valoarea contractelor pe proiecte culturale a fost de 128.215 lei. Suma confirmată și de articolul din Saceleanul.ro  din data de 26 aprilie 2016 (http://www.saceleanul.ro/finantari-nerambursabile-alocate-de-la-bugetul-local/?fbclid=IwAR09paowgzjRsXMDfrloWheCGvnhbvCz8jT6YyOlZdUMpY-jzmUjRmTOlB4 ).

De asemenea, se poate observa  că în anul 2016 valoare contractelor  privind finanțările nerambursabile în domeniul sportiv a fost de 104.250 lei, iar pe ramura culte religioase a fost de 100.000. Față de anul 2016, la care face referire PNL-istul Sterpu, în anul 2018 valoarea contractelor pe fonduri nerambursabile încheiate între Primăria Săcele și beneficiarii de fonduri nerambursabile a fost mult mai mare. Dar se pare că Sterpu uită cam repede aceste aspecte.

Totodată, decât să se plângă pe pseudo-publicația Săceleanul.ro, PNL-istul Sterpu ar fi putut din calitatea de consilier local să facă un amendament prin care suma alocată către proiecte cu finanțare nerambursabilă să fie mai mare în anul 2019. Dar, așa cum ne-a obișnuit, PNL-istul Sterpu ia doar act de prezență în plenul Consiliului Local Săcele, iar apoi lansează articole manipulatoare pe fițuica coordonată de acesta.

Mai degrabă PNL-istul Sterpu le-ar cere scuze beneficiarilor de finanțări nerambursabile că datorită Președintelui susținut de PNL, Klaus Werner Iohannis, bugetul Primăriei a avut o întârziere de 2 luni, fapt ce a condus și la întârzierea procedurilor de alocare a fondurilor nerambursabile.

Comments