Sterpu – plătit de investitorii imobiliari

335

Cu toții am observat în ultima perioadă pe site-ul Saceleanul.ro, controlat de consilierul local PNL Săcele Ciprian Sterpu, atacuri murdare asupra unor investitori imobiliari.  Fie că vorbim despre PUZ-ul de pe strada Morii sau despre proiectul din Camping-Apa Rece unde se vor construi vile turistice. Însă, de fiecare dată Primăria Municipiului Săcele a precizat punctual despre fiecare proiect că respectă prevederile legale.

Care este miza lui Sterpu ?

Pe modelul șefului său de partid, chiriașul de la Palatul Victoria, și consilierul Sterpu a rămăs șomer de o lungă perioadă de timp. Astă după ce a reușit să pună pe butuci firma pe care tatăl său i-a dat-o pe mână. Probabil că expertiza consilierului Sterpu și-a pus amprenta și în acest domeniu sau poate că fără “ajutorul” din fabrică (prietenii știu de ce) i-a fost greu să țină business-ul pe linia de plutire.

Rămas șomer, consilierul PNL-ist Sterpu care locuiește în Municipiul Brașov, a ajuns să trăiască din publicitatea pe care anumite firme i-o plătesc pentru a le servi interesele. Una dintre firmele care-i plătesc lui Sterpu publicitate este o firmă care demarează proiecte imobiliare în zona Bunloc. Așa se explică de ce Sterpu denigrează și își dorește blocarea anumitor investiții imobiliare. Face lobby pentru firma imobiliară care îl plătește pentru a le servi umil interesele !

Vom reveni în perioada următoare și cu alte amănunte despre “publicitatea” oferită/ cerută unor anumite firme de către consilierul local Sterpu. Va urma !

Comments