Spitalul Municipal Săcele se dezvoltă cu sprijinul venit de la Guvernarea PSD

265

Acum mai bine de o lună de zile, o parte din liberalii săceleni s-au grăbit să cânte prohodul Spitalului Municipal Săcele, titrând în presa lor obedientă clickbait-uri precum “Colaps financiar la Spitalul Municipal Săcele”,”Spitalul Săcele se va închide”, ba chiar instaurând o stare de teamă în rândul angajațiilor Spitalului Municipal Săcele.

Ca de obicei, nimic din ceea ce au susținut liberalii nu s-a întâmplat. Și ca de fiecare dată, aceștia au primit o palmă de la administrația săceleană: au fost finalizate lucrările de renovare a fațadei Spitalului Municipal Săcele, procedura de achiziție a liftului este în curs de finalizare, urmând ca la Spital să fie montan un lift exterior în perioada următoare.

Astăzi Spitalul Municipal Săcele cunoaște o nouă etapă.  Își consolidează organigrama cu încă 18 medici, având diverse specialități medicale, Spitalul ajungând astfel la peste 200 de persoane angajate. 200 de locuri de muncă create de administrația locală PSD cu sprijinul Guvernului PSD în doar 2 ani de zile, în timp ce alții au știut doar să distrugă Spitalul Municipal Săcele într-o singură zi, 1 aprilie 2011. O zi sinistră pentru comunitatea săceleană.

Medicii interesați de posturile vacante de la Spitalul Municipal Săcele pot obține mai multe informații accesând site-ul spitalului: https://www.spitalulmunicipalsacele.ro/anunt-concurs-medici-2/

Comments