Scene absolut halucinante s-au petrecut joi la Consiliul Local

152

Scene absolut halucinante s-au petrecut joi, 23 mai, la Şedinţa Ordinară a Consiliului Local Săcele. Deşi ar fi trebuit relatate vineri aceste lucruri, dar din respect pentru opinia publică şi să nu creadă cineva ca este vorba despre un material electoral, am decis să publicăm astăzi despre faptele care au aprins spiritele în plenul şedinţei de Consiliul Local.

La proiectul de hotărâre privind constituirea comitetului de nominalizare și remunerare pentru evaluarea și selecția  membrilor Consiliului de administrație al Servicii Săcelene S.R.L., consilierii locali săceleni au trebuit să voteze prin vot secret persoanele ce vor face parte din această comisie. Printre nominalizări s-a aflat şi o doamnă, consilier local PSD . În dreptul numelui ei, unul dintre consilierii locali a scris #muiepsd .

Este de neiertat gestul grotesc al acestui consilier. Consilierii locali sunt trimişi de comunitate să reprezinte cu demnitate în Consiliul Local interesul cetăţenilor, nu orgoliile şi frustrările personale. Ţinând cont că la şedinţele de Consiliul Local sunt colegi, un minim de bun-simţ ar trebui să existe între ei. La sfârşitul şedinţei de Consiliul Local, majoritatea consilierilor locali s-au arătat indignaţi de gestul  grotesc al unui consilier. După primele discuţii, se pare că acest act de laşitate a venit din rândul consilierilor liberali, mai ales că în plenul şedinţei unul din consilierii liberali a numit-o pe consiliera PSD, Ana Pauker.

Tot la acest proiect de hotărâre, printre nominalizaţii ca să facă parte din comise s-a numărut şi PNL-istul Cristian Popa care a obţinut doar 2 voturi. Este foarte interesant că acesta a primit doar două voturi, ţinând cont că la acest proiect de hotărâre, 3 consilieri locali liberali au avut drept de vot. Oare încep unii consilieri locali PNL să se dezică de acţiunile controversate ale PNL-istului Cristian Popa ?

Comments