Sănătatea braşovenilor a ajuns la mâna unei găşti din PNL controlate de Kadas

404

De câteva luni asistăm la tot felul de scene şi conflicte publice, toate răsfrângându-se asupra calităţii actului medical braşovean. Urmărind îndeaproape declaraţiile din spaţiul public, ajungem la concluzia că totul se întâmplă cu acordul conducerii liberale a Consiliului Judeţean, instituţie ce are în subordine spitalele din Braşov.
PNL, prin interpuşi a ajuns să se impună, ca pe propria moşie, într-o unitate spitalicească, de utilitate publică.[…]. O dovadă în plus este faptul că, de curând, instanţa i-a dat câştig de cauză medicului Alexandru Grigoriu, acesta fiind eliminat abuziv de la concursul de manager al Spitalului de Neuropsihoiatrie, în favoarea unor persoane interpuse, care ar trebui să ajungă pe anumite funcţii.” – se precizează în comunicatul emis de PSD Brașov.

Sătul de atacurile venite de către televiziunea lui Andi Kadas, BrașovTv, Președintele Consiliului Județean Brașov,Adrian Veștea, la sfârșitul anului 2017 a făcut pace cu acesta. Prețul păcii a fost sănătatea brașovenilor !

Asaltul asupra unităților spitalicești din județul Brașov se face de către Președintele PNL Săcele, Andi Kadas. Acesta, în calitate de Șef al comisiei de sănătate din Consiliul Judeţean și Președinte de Consiliul de Administrație al spitalelor din județul Brașov se spală pe mâini de oameni profesionişti în domeniu, de manageri cu zeci de ani de experienţă şi expertiză, totul în favoarea unor oameni de casă, care pot executa ordine mai uşor şi care pot lucra pentru interesele personale şi nu pentru cele publice. Se poate observa uşor cum diverşi interpuşi ai PNL-ului au ajuns în funcţii de manager  de spital în ultimul an, fără să ii recomande absolut nimic.

Iar tupeul lui Kadas nu se oprește aici. Acesta, îşi rezolvă propriile afaceri dintr-un birou al unui spital din județul Brașov și urmărește cu mare atenție cum sunt redirecționate contractele acelui spital.

Adevărata miza a acestor aranjamente o reprezintă accesul rapid la banul public din unitățile spitalicești din județul Brașov, unde PNL a ajuns stat în stat. Iar lăcomia grupului de interese controlat de Kadas nu se oprește aici. Așa cum v-am relatat și săptămâna trecută, televiziunea lui Andi Kadas a hărțuit-o pe managera Spitalului Municipal Săcele. Miza hărțuirii ? Accesul la banii publici pentru grupul lui Kadas.

Comments