Salariile mari cresc interesul pentru Spitalul Municipal Săcele

595

Concurență mare pe cele 41 de posturi de asistenți medicali,infirmiere,ingrijitori, consilier juridic sau registrator medical  scoase la concurs de Spitalul Municipal Săcele.  Peste 120 de candidați vor concura în zilele de 11 și 12 aprilie pentru a ocupa cele 41 de posturi vacante.

Bătăliile cele mai aprinse vor fi pe postul de consilier juridic debutant unde 16 canditați se vor bate pentru un post, respectiv postul de registrator medical unde 14 candidați se vor bate pentru 1 post. Bineînțeles și pentru posturile de asistenți medicali este o bătălie acerbă. Pentru postul de asistent medical generalist debutant 13 candidați vor lupta pentru un post sau pentru postul de asistent medical farmacie,9 candidați. Desigur, există și specializări unde sunt candidați mai puțini față de numărul posturilor scoase la concurs.

Principalele cauze ale creșterii  atractivității posturilor din cadrul Spitalului Municipal Săcele sunt salariile care au crescut considerabil în ultimul an datorită bunelor măsuri adoptate de Guvernul PSD-ALDE , cât și condițiile și dotările excelente din cadrul Spitalului Municipal Săcele realizate cu sprijinul administrației publice locale .

Comments